maanantai 29. joulukuuta 2014

Päivityksiä 4

    
Ooh, olen niin innoissani! Keksin syksyllä, kuinka saan pelini taas toimimaan ja silti toteutettua kaikki teemamaailmat ja aloin vihdoin todella toteuttaa tätä urakkaa. Suurten ongelmien ja monen nettioppitunnin jälkeen olen vihdoin saanut sekä grafiikat laadukkaiksi että pohjatyön melkein tehtyä. Valitettavasti peli on edelleen yhtä hidas kuin se oli LC Jalavalaaksoa aloitettaessa, ellei jopa hitaampi. Toivon saavani sen vielä korjatuksi, ainakin grafiikan tasoa taas laskemalla. Joulukuva ei liity tähän postaukseen mitenkään, muuten kuin että sitä fiilistelin joulun alla ja totesin kuvanlaadun olevan todella heikko.

Ideani sain cianen opettaessa minulle, kuinka Launcher uudelleenkoulututetaan toimimaan luomalla uusi pelikansio. Ideana oli luoda usea pelikansio eri ladattavilla ja pyörittää aina yhtä teemapeliä kerrallaan ja se toimikin loistavasti siihen asti, että lisäsin uuteen pelikansioon modeja. Silloin CC Magic suuttui ja tunki koko kansionsa ladattuja peliin mukaan pyytämättä. Loin CC Magicille uudet tyhjät kansiot ja joudun pelikansioiden lisäksi pyörittämään nyt myös niitä (tai kone joutuu), mutta aion viedä kokeilun loppuun. Toivottavasti kone vain kestää.

Pelikansioita tulee yhteensä viisi. Ensimmäinen on "No CC" eli peli ilman ladattuja kilpailuja ja erilaisia kokeiluja varten. Jottei minun tarvitsisi ladata Storesta tavaroita uudestaan, kopioin No CC:n ja lisäsin sinne modeja: Master Controllerin (vihdoin!), OMPS:n ja OMPS Resizerin, slidereita, Pose Playerin ja NoIntron (Jos et tiedä, mitä ne ovat, älä välitä, googlaa tai odota, että kerron myöhemmin), Exchangesta muutaman patternin, defaultihon, silmiä ja hieman hiuksia. Tästä kansiosta tuli "Perus", joka toimii pohjana kaikille myöhemmille kansioille, joita ovat "Jalavalaakso Equestrian", "Steampunk", "Keskiaika/fantasia" ja "Apocalypse", joihin tulee nimien mukaisesti CC maailmoja ja muuta ladattavia. Näistä myöhemmin ehkä lisää.

Tekeillä on myös suuri listaus CC huippuja, joita olen syksyn aikana kerännyt itselleni ylös, jotta löydän jälleen kaiken tarvitsemani, kun alan koota teemakansioita. Selitän siinä myös edellisen kappaleen mystiset kirjainyhdistelmät. Toivottakaa onnea, että tämä onnistuu!

 Jos en ole aiemmin kertonut, en sijoittunut Fabulous Foundations -kisassa, mutta Walkingstick halusi antaa palkintonsa, 300 SimPointsia minulle ja ciane jakoi palkintonsa kanssani. Kiitokset heille, sain mukavan setin koriste-esineitä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti