maanantai 14. huhtikuuta 2014

Päivityksiä

Aikaa on vierinyt viimeisestä osasta LC Jalavalaaksoa jo jonkin verran, koska tarinaa kirjoittaessa laatuvaatimukset kasvoivatkin yllättäen. Lupaamani Hullujenhuone-haasteen tarina otti takapakkia olemalla järjettömän tylsä haaste, joten pelatessa en sitä kuvannut, ja nyt olen pohjustanut tarinan kuvaamista ja yrittänyt keksiä, miten paikkaan hienoisen juonellisen aukon, jonka olen tarinaan aikaansaanut. LC Jalavalaakso menee peli edellä, mutta siihenkin olen rakentanut kulisseja, koska pelkkä haasteen etenemisen kertominen olisi tylsää sekä lukijoille että minulle. Tavallaan harmikseni olen huomannut, että tarinan onnistunut kuvaaminen vaatii aika tarkkaa käsikirjoitusta, jota en LC Jalavalaaksoon voi enkä halua tehdä. Hullujenhuoneesta on nyt siis kuitenkin tulossa vain tarina, joka pohjaa haasteen ideaan, eikä tarinaa itse haasteesta. Kyseistä tarinaa saa nyt kuitenkin odottaa.

Harmittaa, että mekaaniseen pelaamiseen menee hirveän kauan aikaa, mieluummin rakennan kulisseja ja otan kuvia, mutta esimerkiksi taitojen kasaaminen on ärsyttävän pitkäveteistä. Viime viikolla olen kuitenkin pohjustanut uutta tarinaa oikein toden teolla, mutta siitä en kerro mitään enkä lupaa mitään aikatauluja. Koneeni on jo aivan järkyttävässä tukossa, peli jumittaa, lagii ja bugii ja kaatuilee kiristää hermoja. Pelaamista helpottaakseni loin jo kerran peliin kansioita, joihin lykkäsin kaikki koriste-esineet järjestykseen. Tässä meni ehkä n. vuorokausi, mutta työ valui lopulta täysin hukkaan, kun esineet eivät olleet kansioissa käytettävissä, ja lopulta osa kansioista myös tyhjeni täysin. Jos olisin fiksu, en lataisi peliin mitään, mutta sitten en myöskään pelaisi peliä enää ollenkaan, joten kai tämä sekoilu on vain kestettävä. Onko se sen tappelun arvoista, niin sitä en tiedä :P

Tässä kuitenkin pieni kurkistus tarinaan, jonka innoittajana on yksi lapsuuteni tärkeimmistä sarjakuvista. Tarinalla on jotain tekemistä heidän kanssaan:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti