lauantai 8. helmikuuta 2014

Hullujenhuone-haaste


Miltä näyttää Saila Kessilän elämä seitsemän tuntemattoman simin kanssa samassa rakennuksesa?

Hullujenhuone-haasteessa  samaan taloon luodaan kahdeksan simiä. Jekkuna on, että saat ohjata simeistä vain ja ainoastaan yhtä.

6 kommenttia:

 1. Olen lukenut tästä haasteesta, ja sitä harkinnutkin kokeilevani joten mielenkiinnolla odotan mitä on luvassa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy sanoa näin haasteen jo lopetettuani, että oli hirvittävän tylsä :D Aion tehdä teemasta edelleen tarinan, mutta pelatessa sitä ei voinut kuvata, koska mitään ei yksinkertaisesti tapahtunut. Simit söi, nukkui, poltti uuninsa ja sitten ne söivät ja nukkuivat ja polttivat uuninsa uudestaan, ei hirveän mielenkiintoista. Tarinan uudelleen pelaaminen vie tietysti enemmän aikaa, mutta ei se mitään.

   Poista
  2. Heh, siinä tapauksessa taidan harkita mieluummin jotain muuta haastetta. ;) Meinaatkos muuten tarinaa tehdessäsi noudattaa ihan sääntöjäkin? :D

   Poista
  3. Ainakin Jalavalaakson kanssa noudatan edelleen sääntöjä, mutta rikon niitä tarvittaessa tarinan ehtojen mukaan. Toistaiseksi se on mennyt ihan hyvin, peli ja tarina tukevat toisiaan eivätkä ole ristiriidassa. Harmittaa vain, että pelaan jo niin paljon edellä tarinaa, että tarinan parantelu ei enää onnistu, tekisi mieli aloittaa alusta! :D Kai se on kehitystä, olin ensimmäiseen osaan yllättävän tyytyväinen, mutta nyt keksin jo paljon parempia tapoja tehdä tarinaa... Valitettavasti se on huomattavan paljon vaateliaampi ja aikaavievempi tapa, ja jos postausten väli venyy, mielenkiinto lopahtaa.

   Poista
 2. Heips! Tää kulostaaki mielenkiintoiselta! :D
  Aloitin itsekin tässä nyt kirjoittamaan uniin perustuvia tarinoita sims 3 avulla.
  Saankohan linkittää sivusi sivuilleni? Kunhan ensin löydän tavan miten sen teen.. Bloggeri ei oo kauheen tuttu. ._.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toki! :) Aion kirjoittaa tarkemmat ohjeet haasteeseen viimeistään sitten kun saan tarinan tehtyä.

   Poista