sunnuntai 31. elokuuta 2014

Päivityksiä 3

Olen saanut pakattua kaikki kimpsut ja kampsut ja poistettua kaupungit yhtä lukuunottamatta. Peli alkoi toimia jo hieman paremmin, mutta se ei riitä, kun koko koneelle täytyy tehdä jotain. Vielä ei ole kovalevyä hankittu, enkä usko sellaista hankkivani ensi kuunkaan aikana.

Olen suunnitellut, mitä lataan uudelleenasennettuun simssiin. Haussa on ainakin partiolaisen paita ja huivi, ja vaikka Täyttä elämää -lisäosan mukana tulleen partiopuvun saisi ladattua, (pelissä oleva on lukittu eikä ilmesty edes koodilla CASiin), se on liian jenkkityylinen ja siinä on shortsit. Tarvitsisin paidan ja huivin niin, että niitä voi käyttää eri housujen ja talvivaatteiden kanssa. Olen aivan hämmentynyt, ettei partiopukua muka löydy mistään. Olenko muka ainoa, joka viettää aikaa myös tietokoneella pelaten...

Toinen ärsyttävästi puuttuva asia on tavallinen ikkuna, kuten tässä. Sitä en ole vielä etsinyt niin kauaa kuin partioasua, mutta sen puuttuminen muuttaa heti suomalaiset taloni toisen tyylisiksi. Jos löydätte jostain partiohuivia tai tällaista ikkunaa, saa vinkata! :)

Tänään tein sims-version toisesta lapsuudenkodistani. Simssistä puuttuvat kokonaan rivitalot! Valitsin liian pienen tontin, eikä siihen mahtunut kuin neljä asuntoa. Ne ovat kaikki kolmioita, kaksi makuuhuonetta ja keittiö, ulkovarasto ja takapiha. Näyttää jo paljon kotoisammalta kuin EA:n jenkkimiljööseen tehdyt talot.

Melkein muuttovalmis rivitalo

Ladon lastauslaituri
Olen yrittänyt jo aiemminkin tehdä latoa, jossa olisi liuska toisesta kerroksesta maahan, mutten ole koodeillakaan saanut sellaista onnistumaan. Tänään sain aikaiseksi jonkinlaisen lastauslaiturin, joka ei tietenkään ole käyttökelpoinen, mutta oikeilla kuvakulmilla ja valaistuksella sen saisi ehkä näyttämään oikealta. Mäen huipun ja seinän väliin jäi pakostakin tilaa, jota peitin tolpilla, kivillä ja yllättäen matoilla. Tähänkin saa antaa vinkkiä, jos jollain tavalla seinän saisi mäkeen kiinni.

Tänään taitaa olla aika julkaista ensimmäinen Lagacy Challenge...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti