maanantai 18. huhtikuuta 2016

Paras kuvateksti -kilpailu, osa 2Keksi alla olevalle kuvalle hauska kommentti, osuva kuvaus tai vaikka hahmon siteeraus tai ajatus, ja kirjoita se kommenttikenttään. Parhaan kuvatekstin lähettänyt voittaa The Sims 3 Storeen 50 SimPointsia, jotka saa käyttää haluamallaan tavalla tai säästää tulevien voittojen kanssa käytettäväksi. Ainoa ehto on, että palkintopisteet menevät sellaiselle, joka vielä pelaa The Sims 3 -peliä. Kilpailuun voi osallistua usealla kuvatekstillä. SimPointsit lahjoitetaan Storen tuotteina.

Osallistuminen kirjoittamalla kommenttikenttään:
The Sims 3 Storen käyttäjänimesi/ehdokkaasi käyttäjänimi
Linkki toiveluetteloon
Keksimäsi kuvateksti

Kilpailuaika päättyy 1.5.2016 klo 24.00

Kuvatekstitön kuva:

Mitä kuvassa tapahtuu? Mitä hahmoilla on mielessään? Keksi paras kuvateksti ja voita SimPointseja!Onko sinulla ylimääräisiä SimPointseja tai muuta sim-mukavaa? Haluaisitko sponsoroida kilpailuja?  Kerro siitä kommentissa,  Radolassa yksityisviestillä Silvalle tai Storessa Silvakristiinalle.


Edellisen kilpailun voittaja on, yllätys, yllätys, Noradi! Paljon onnea ja 50 SimPointsia voittajalle!
"...ja siitä lähtien Tonttu Torvisuun kunniaksi pystytetty patsas on muistuttanut meitä siitä, että ampiaiset eivät ole lentäviä sitruuna-salmiakkikarkkeja."

2 kommenttia:

  1. "Hahah, olin kuitenkin sinua nopeampi!" Marja-Leena nauroi Sallalle, vaikkei edes tajunnut, että oli syönyt piirakkaa ainakin kolme tuntia, kun muut kilpailijat olivat jo häipyneet tylsistyessään Marja-Leenaa.

    Jaa oletan että löydät kyllä omat tietoni edellisistä kommenteista :D Voikun tällä kertaa edes joku osallistuisi minunkin lisäkseni.

    VastaaPoista
  2. Näyttää siltä, että meillä on taas tiukka kilpailu tälläkin kerralla :D

    VastaaPoista