maanantai 2. toukokuuta 2016

Paras kuvateksti -kilpailu, osa 3

Keksi alla olevalle kuvalle hauska kommentti, osuva kuvaus tai vaikka hahmon siteeraus tai ajatus, ja kirjoita se kommenttikenttään. Parhaan kuvatekstin lähettänyt voittaa The Sims 3 Storeen 50 SimPointsia, jotka saa käyttää haluamallaan tavalla tai säästää tulevien voittojen kanssa käytettäväksi. Ainoa ehto on, että palkintopisteet menevät sellaiselle, joka vielä pelaa The Sims 3 -peliä. Kilpailuun voi osallistua usealla kuvatekstillä. SimPointsit lahjoitetaan Storen tuotteina.

Osallistuminen kirjoittamalla kommenttikenttään:
The Sims 3 Storen käyttäjänimesi/ehdokkaasi käyttäjänimi
Linkki toiveluetteloon
Keksimäsi kuvateksti

Kilpailuaika päättyy 22.5.2016 klo 24.00

Kuvatekstitön kuva, tällä kertaa The Sims Medievalista:

Mitä kuvassa tapahtuu? Mitä hahmoilla on mielessään? Keksi paras kuvateksti ja voita SimPointseja!Onko sinulla ylimääräisiä SimPointseja tai muuta sim-mukavaa? Haluaisitko sponsoroida kilpailuja?  Kerro siitä kommentissa,  Radolassa yksityisviestillä Silvalle tai Storessa Silvakristiinalle.


Edellisen kilpailun voittaja on toista kertaa putkeen Noradi! Paljon onnea ja 50 SimPointsia voittajalle!

"Hahah, olin kuitenkin sinua nopeampi!" Marja-Leena nauroi Sallalle, vaikkei edes tajunnut, että oli syönyt piirakkaa ainakin kolme tuntia, kun muut kilpailijat olivat jo häipyneet tylsistyessään Marja-Leenaa.4 kommenttia:

 1. Ja mä kun yritin tehä siitä semmosen, että jos joku tulee mukaan niin saa voittaa. Tää alkaa käydä vähän kiusalliseksi, mutta jatketaas :D
  (miks muuten mulla ei näy noi SimPointsit tuolla, kun niitähän on jo tullut 125 mut mulla näkyy sama mikä ennenkin? Tiietkö?)

  Noradi30
  http://store.thesims3.com/myWishlist.html?persona=Noradi30

  "Olipa kerran Pekka joka halusi myrkyttää veljensä. Mutta sitten kuvateksti kertoi kaiken ja se oli Pekan loppu."

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei nooppunen! Kisaa ihmeessä parhaimmilla ideoillasi, ei tarvitse tuntea sääliä olemattomia kilpakumppaneita kohtaan! :D

   Missä SimPointsit pitäisi näkyä? Olen listannut voittamasi pisteet tänne: http://jalavalaakso.blogspot.fi/p/blog-page.html?m=0

   Tarkoitatko, etteivät pisteet näy Storen tililläsi? Se johtuu siitä, että palkintopisteet eivät tule tilillesi, vaan "maksetaan" Storen tuotteina. Storessa on muistaakseni ennen ollut mahdollisuus ostaa SimPointseja toiselle käyttäjälle, mutta en löytänyt nyt sellaista mahdollisuutta. Pienin ostos on seitsemän euron arvoinen eli tuhat pistettä. Käytän palkintopisteisiin keräämiäni ilmaisia pisteitä, joita saa katsomalla mainoksia Storen sivuilla, enkä siis ollenkaan rahaa. Tästä syystä pyydän linkkaamaan toivelistan, jotta voin helposti lahjoittaa ne lempparitavarat Storesta, joihin palkintopisteet riittävät.

   Poista
  2. Ahaa! Nyt minä ymmärsin. Kiitos ^.^

   Poista