maanantai 27. kesäkuuta 2016

Paras kuvateksti -kilpailu, osa 6

 Keksi alla olevalle kuvalle hauska kommentti, osuva kuvaus tai vaikka hahmon siteeraus tai ajatus, ja kirjoita se kommenttikenttään. Parhaan kuvatekstin lähettänyt voittaa The Sims 3 Storeen 50 SimPointsia, jotka saa käyttää haluamallaan tavalla tai säästää tulevien voittojen kanssa käytettäväksi. Ainoa ehto on, että palkintopisteet menevät sellaiselle, joka vielä pelaa The Sims 3 -peliä. Kilpailuun voi osallistua usealla kuvatekstillä. SimPointsit lahjoitetaan Storen tuotteina.

Osallistuminen kirjoittamalla kommenttikenttään:
The Sims 3 Storen käyttäjänimesi/ehdokkaasi käyttäjänimi
Linkki toiveluetteloon
Keksimäsi kuvateksti

Kilpailuaika päättyy 10.7.2016 klo 24.00

Kuvatekstitön kuva:
Mitä kuvassa tapahtuu? Mitä hahmoilla on mielessään? Keksi paras kuvateksti ja voita SimPointseja!

Onko sinulla ylimääräisiä SimPointseja tai muuta sim-mukavaa? Haluaisitko sponsoroida kilpailuja?  Kerro siitä kommentissa,  Radolassa yksityisviestillä Silvalle tai Storessa Silvakristiinalle.Ja viidennen kilpailun voittaja on jälleen nooppunen!

"Erkki: Katso, osaan naksauttaa leuat!!
Samu: Hei ihan tosi, mä tiedän jo, näytit tuon äsken ainakin seitsemän kertaa..."2 kommenttia:

  1. Eii! Mä kerkeen vielä mä kerkeen vielä!!

    "Jos Anne olisi tiennyt, että korvavaikku ja vaseliini synnyttävät noin ison räjähdyksen, hän ei olisi ikinä laittanut niitä samaan roskikseen."

    VastaaPoista
  2. Voi ei, tämä osa kilpailusta on loppunut jo 10.7 :( Tänään laitan uuden osan pystyyn, joten vielä on mahdollisuuksia osallistua! :) Harmi, että huomasit näin vanhan, sillä en ehtinyt eilen päivittää edellistä kisaa. Olisin hyväksynyt osallistumisen vielä siihen, koska ei ole muita kilpailijoita :D

    VastaaPoista