maanantai 13. kesäkuuta 2016

Paras kuvateksti, osa 5

Keksi alla olevalle kuvalle hauska kommentti, osuva kuvaus tai vaikka hahmon siteeraus tai ajatus, ja kirjoita se kommenttikenttään. Parhaan kuvatekstin lähettänyt voittaa The Sims 3 Storeen 50 SimPointsia, jotka saa käyttää haluamallaan tavalla tai säästää tulevien voittojen kanssa käytettäväksi. Ainoa ehto on, että palkintopisteet menevät sellaiselle, joka vielä pelaa The Sims 3 -peliä. Kilpailuun voi osallistua usealla kuvatekstillä. SimPointsit lahjoitetaan Storen tuotteina.

Osallistuminen kirjoittamalla kommenttikenttään:
The Sims 3 Storen käyttäjänimesi/ehdokkaasi käyttäjänimi
Linkki toiveluetteloon
Keksimäsi kuvateksti

Kilpailuaika päättyy 25.6.2016 klo 24.00

Kuvatekstitön kuva:
Mitä kuvassa tapahtuu? Mitä hahmoilla on mielessään? Keksi paras kuvateksti ja voita SimPointseja!Onko sinulla ylimääräisiä SimPointseja tai muuta sim-mukavaa? Haluaisitko sponsoroida kilpailuja?  Kerro siitä kommentissa,  Radolassa yksityisviestillä Silvalle tai Storessa Silvakristiinalle.
Edelliseen kilpailuun ei osallistunut kukaan! Hepo hammaslääkärissä ei ehkä ollut riittävän inspiroiva? ;D 3 kommenttia:

 1. Ohops, enpäs huomannutkaan tuota edellistä kilpailua :D No osallistutaan nyt tähän ainakin! Tiedot varmaan jaksat katsoa aijemmista kommenteista.

  "Erkki: Katso, osaan naksauttaa leuat!!
  Samu: Hei ihan tosi, mä tiedän jo, näytit tuon äsken ainakin seitsemän kertaa..."

  Mun aivot ei toimi enkä keksi mitään hyvää... :D

  VastaaPoista
 2. Hehe :D Pidensin osallistumisaikaakin viikolla, mutta en ehtinyt muistutella Radolassa. On ollut vähän kiirettä viime aikoina, enkä ole vapaa-ajalla ollut koneella, mutta eilen aloitin uutta kilpailurakennusta ja ensi viikolla alkaa loma <3 Oletko muuten tulossa Helsinkimiittiin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä mitä helsinkimiitti missä? Okei olen vähän myöhässä taisi mennä jo :'D Olen aina myöhässä kaikkialta.
   Jeiij, loma on aina parasta!

   Poista